joi, 2 februarie 2017

Herbagen - Crema de maini cu ulei de masline si vitaminele A si E



           Hola,

     De mult timp vreau sa-ti arat aceasta crema de maini de la Herbagen dar din lipsa timpului am tot amanat.

    Vara trecuta am luat-o peste tot cu mine in geanta datorita ambalajului destul de practic iar iarna aceasta sta cuminte pe noptiera.

 




  Cantitate: 100 ml

  Ingrediente: aqua, paraffinum liquidum, olive oil, glycerin, stearic acid glycenil stearate, ceteareth 20, ceteareth 12, cetearyl alcohol, cetyl palmitate, cetyl alcohol, phonoxyethanol, ethylhexylglycerin, 2-amino-2 methyl-1 propanol, parfum, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, citronellol, linalool, tocopheryl acetate, retinylpalmitat, tocopherol.

  Pret: intre 6 - 12 lei (depinde de o unde o cumperi)

Ce spun ei: "Este destinata ingrijirii mainilor cu pielea uscata sau afectata de detergenti. Amestecul de ulei de masline si vitamine regleaza echilibrul lipidic al pielii." (sursa: ambalaj)

  Ambalajul este putin diferit fata de cel standard asemanator cu cel al pastei de dinti. Se aseamana mai mult ambalajului sapunului lichid. Este confectionat din plastic alb (putin transparent si putin maleabil unde este crema de maini) prevazul cu o pompita tot din plastic alb.
  Ceea ce imi place la acest ambalaj este ca atunci cand voi termina crema pot refolosi ambalajul (pompita se poate inlatura si se poate adauga alta crema de maini sau alt produs) chiar si pentru geanta.

  Pompita "are doua pozitii": care deblocheaza/blocheaza utilizarea produsului.

  Produsul nu are culoare (este alb) si destul de cremos si se aplica destul de usor.




     Nu este nevoie de o cantitate mare de produs. Pompita ajuta la o dozare corecta a produsului. Este suficienta o jumatate de pompita pentru a nu ramane o pelicula grasa pe maini. Se absoarbe ok de catre piele.  Are un parfum fin destul de fresh putin cam dulce care nu ramane impregnat pe piele. 

   Daca recomand acest produs:DA
   Daca il voi recumpara: l-as recumpara dar momentan am o multime de creme de maini care isi asteapta randul sa le testez. 
   Nota: 7

                        
                                                                     Kisses, 
                                       Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu