joi, 4 decembrie 2014

Blogmas Day 4: Yves Rocher - Pure Solutions Elixir pentru tineretea tenului



                     Hola,

       Inital nu am crezut ca o sa-mi placa atat de mult acest tip de produs. Dar dupa cateva utilizari pur si simplu m-am indragostit de el.

   Image and video hosting by TinyPic

  Pret: 99 lei

  Cantitate: 30 ml

  Ingrediente: aqua, aloe barbadensis leaf juice, methylpropanediol, glycerin, betaine, sesamum indicum seed oil, anthemis nobilis flower water, hydropyzed pectin, arachidyl alcohol, glyceryl caprylate, acacia senegal gum, mangiferin, phenoxyethanol, behenyl alcohol, inositol, caesalpinia spinosa gum, arachidyl glycoside, acrylaets/vinyl isodecanoate crosspolymer, tocopherol, parfum, alcohol, amorphophallus konjac root powder, xanthan gum, tetrasodium edta, calendula officinalis flower extract, sodium hydroxide, aloe barbadensis leaf juice powder.

   Ambalajul este din sticla groasa (verde transparent), este destul de practic. Capacul este confectionat din metal. Pipeta (care este in interriorul capacului) este confectionata din plactic verde si sticla.

  

   Image and video hosting by TinyPic

    Are la baza 7 plante active si 9 brevete, pentru intensificarea cremelor antirid. O singura picatura este (putin mai mare) este suficienta, dimineata si seara.

   Il aplic in fiecare seara inainte de o crema hidratanta. Pompita este destul de utila. Este nevoie de o cantitate mica de produs. Este absorbita destul de repede. Nu lasa o pelicula grasa/lipicioasa pe ten. Nu mi-a provocat alergii sau iritatii. Are un parfum fin de aloe vera (cel mai bun antiseptic).

  In cutie am gasit un pliant dar din pacate nu scrie si in romana sau engleza.

   Daca il recomand: DA
   Daca il voi recumpara: DA

                          
                                       Ati testat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                                             Kisses,
                                                      Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu