miercuri, 7 mai 2014

Cien Face - Crema hidratanta



                 Hola,

     Faptul ca am inceput sa scriu review-uri m-a facut sa prind curaj sa testez produse noi. Inainte am folosit aceleasi produse timp de mai multi ani de zile. De fiecare data cand vedeam ceva nou si desi intorceam pe toate fetele acel produs si citeam cat mai multe review-uri parca aveam o retinere sa incerc ceva nou. Cel mai mult imi era frica de o iritatie de toata splendoarea.

   La o vizita in LIDL am gasit cateva creme pentru ten la oferta (nu era mare diferenta la pret dar am zis sa le dau o sansa).

Image and video hosting by TinyPic  

  Pret: 10 lei

 Cantitate: 50 ml

  Ingrediente: aqua, glycerin, dibutyl adipate, C12-15 alkyl benzoate, cetearyl alcohol, dicaprylyl carbonate, sodium acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, polyisobutene, ethylhexyl triazone, phenoxyethanol, panthenol, cyclopentasiloxane, pocopheryl acetate, disodium edta, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, ethylparaben, methylparaben, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, parfum, dimethicone, sodium hydroxine, allantoin, benzoic acid, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, caprylyl/capryl glucoside, dehydroacetic acid, pyrus malus fruit extract, panicum miliaceum extract, chlorella vulgaris/lupinus albus protein ferment, pectin, tocopherol, tannic acid, CI 42051, potassium sorbate.

   Ce spun ei: "Hidratare de durata: complexul cu glicerina si pantenol, Liftan Hydro, asigura hidratarea si regleaza nivelul de apa al pielii. Ingrijire: complexul valoros de Liftan Hydro imbunatateste aspectul pielii si confera acesteia suplete. Iar combinatia speciala de filtre UVA/UVB (factor de protectie 4) si vitamina E protejeaza pielea de imbatranirea prematura datorita luminii. Aplicati zilnic dimineata si seara dupa demachere pe fata, gat si decolteu masand usor. Crema este potrivita si ca baza pentru machiaj. Compatibilitatea la nivelul pielii testata dermatologic." (sursa: ambalaj)

   Este o crema pentru toate tipurile de ten. Aici as avea putin de comentat deoarece avand tenul gras seara prefer o crema grasa speciala pentru tenul gras iar dimineata o crema cat mai lejera iar persoanele cu tenul uscat cred ca vor o crema cat mai hidratanta. Nu prea ai cum sa le impaci pe amandoua.

   Ambalajul este confectionat din sticla albastra transparenta iar capacul este din plastic.

  Se gaseste doar in magazinele LIDL.

  Cand o achizitionati sa verificati daca are folia lipita de ambalaj.

 
Image and video hosting by TinyPic


  Pro & Cons: 

 + are o textura de gel, usoara
 + este nevoie de o cantitate mica de produs
 - lasa o pica pelicula pe ten
 + lasa pielea fina, catifelata
 + nu ingrasa tenul
 + nu mi-a provocat alergii sau iritatii
 + are un parfum fin aproape insesizabil


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

  O folosesc doar seara inainte de culcare. Pana acum nu am testat-o ca o baza de machiaj. Singurul lucru pe care l-as schimba este ambalajul: as vrea sa fie complet din plastic si sa aibe o pompita ca sa nu mai trebuiasca sa-mi bag degetele de fiecare data in recipient.

   Daca o recomant: merita incercata
   Daca o voi recumpara: posibil


                                            Ati testat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                                      Kisses,
                                                Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu