marți, 16 iulie 2013

Apidermin Lux crema de fata cu laptisor de matca, unt de cacao si vitamina A


         Hola,

   Cand vine vorba de a achizitiona o noua crema pentru ten...de fiecare data cumpar creme pe care le-am mai incercat si stiu ca sunt bune. Nu prea imi place sa testez creme noi deoare am tenul destul de sensibil si imediat se irita.


  Cantitate: 50 ml

  Pret: aproximativ 10 lei

  Ingrediente: paraffin oil, aqua, beeswax, lanolin, cetyl alcohol, cocoa butter, sodium tetraborate, cholesterol, retinol A, royal jelly, perfume.

   De pe prospectul din interiorul cutiei aflam urmatoarele:  "Prospetimea naturala a pielii este redata de dubla Actiune a untului de cacao si a laptisorului de matca care impreuna cu ceara naturala si vitamina A previn imbatranirea prematura a pielii tenului.Proprietatile hidratante o fac una dintre cele mai hranitoare creme.
Indicatii: tenurile normale,tenurile cu tendinta de uscare,obosite si deshidratate.
Laptisorul de matca, hrana regala, complex de vitaminele B,C,D si E, este o substanta naturala cu numeroase principii nutritive,fiind un concentrat biologic bogat in substante proteice: lipide,glucide si vitamine,activand circulatia sangelui.Datorita Actiunei de regenerare asupra celulelor laptisorul de matca este una dintre cele mai puternice substante naturale cu efect antirid.
Untul de cacao este recunoscut pentru proprietatile sale de hidratare,fiind unul dintre cei mai fini emolienti naturali.
Retinol A sau vitamina,un celebru aliat in lupta impotriva ridurilor datorita Actiunei sale antioxidante .Absorbit de piele,retinolul A, duce la cresterea productiei colagenului,bariera naturala a pielii impotriva factorilor agresivi din atmosfera.
Mod de utilizare: Respectarea celor 3 pasi ai tenului sanatos este esentiala pentru un ten care straluceste din interior.
Pentru cele mai bune rezultate recomandam ca aplicarea cremei sa fie facuta pe un ten curat,prin masaj usor in directia ridurilor.
Se poate folosi atat seara cat si dimineata,fiind o bariera impotriva agresiunilor mediului inconjurator." (sursa: aici ). 


   O folosesc numai seara inainte de culcare deoarece lasa o pelicula grasa pe ten. 

    Pro & Cons:

 + hidrateaza tenul 
 - lasa o pelicula grasa pe piele
 -/+ este nevoie de o cantitate medie de produs
 + se gaseste destul de usor (Plafar sau Mega Image) 
 + are o textura destul de grasa
 + ambalajul este simplu din plastic alb
 + are acel capacel in interior care mie imi place destul de mult 
 -/+ contine un parfum placut dar prea dulce 
 + este un produs romanesc :)
 + desi este o crema pentru tenul cu tendinta de uscare nu mi-a ingrasat tenul 

          Daca o recomand: DA
          Daca o voi recumpara: DA


                                Ati incercat acest produs? Daca da ce parere aveti? 

                                                         Kisses, 
                                             Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu