marți, 19 februarie 2013

Yves Rocher - gel de dus bio cu aloe vera si violete



        Hola,

  De ceva timp vroiam sa va vorbesc despre noile geluri de dus de la YR. Am testat doua din cele trei: pe cel cu aloe vera (revigorant) si cel cu violete (cremos).



   Imediat ce am primit comanda le-am testat. Am preferat ca pe cel cu violete sa-l folosesc dimineata iar pe cel cu aloe vera seara :).

  Cantitate: 200 ml

  Pret: aproximativ 10 lei 

 Gel de dus cremos cu Violeta

 Initial nu ma asteptam sa fie cremos. Ma asteptam sa fie cam la fel cu gelurile din gama Jardins du Monde. Ei bine doar ambalajul seamana. Este un gel de dus cremos, nu face spuma, este nevoie de o cantitate medie (putin spre mare) de produs, are un parfum fin si placut. Parfumul ramane pentru o scurta perioada de timp pe piele. Lasa pielea fina. Nu face spuma.




  Nu contine parabeni si coloranti. Violeta este cultivata prin agricultura biologica, recoltata in perioada de inflorire, in perioada verii. (sursa: ambalaj).

   Per total sunt multumita de acest produs. Singurul minus e: mi-ar fi placut sa nu fie nevoie de o cantitate medie spre mare la fiecare utilizare.


   Gel de dus revigorant cu Aloe Vera

  Daca ar fi sa aleg unul din ele...l-as alege pe acesta. Prefer putin mai mult gelurile de dus care fac spuma :). Este nevoie de o cantitate mica de produs, face o spuma bogata. Desi are un parfum fin (aproape insesizabil in recipient) pe burete are un parfum fin relaxant. Nu usuca pielea. Nu contine coloranti. Lasa pielea fina. Parfumul ramane pentru o scurta perioada pe piele.



   Contine: 99,4 % ingrediente de origine naturala, 10 % ingrediente bio si 0 % parabeni si conservanti. (sursa: ambalaj)

 Valabilitate: 6 luni de la deschiderea ambalajului

 Per total sunt multumita de aceste geluri de dus. Acum ma tenteaza si cel nutritiv cu ulei de argan bio.

  Daca le recomand: merita incercate
  Daca le voi recumpara: posibil


                 Ati incercat aceste geluri de dus? Daca da ce parere aveti?

                                       Kisses,
                    Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu