miercuri, 6 iunie 2012

Garnier - balsam pentru par cu drojdie de bere si rodie



         Hola,

      Desi l-ati vazut in cateva postari din preferatele lunii...it's a love hate relationship. L-am incercat cu mai multe sampoane dar sunt momente cand imi vine sa-l arunc fara sa-l termin :(.




  Pret: in jur de 10 lei

  Gramaj: 200 ml

  Ingrediente:



  Ce spun ei: "O adevarata reteta de vitalitate pentru parul fin, fara volum, balsamul Garnier Naturals asocieaza drojdia de bere recunoscuta petnru virtutiiile sale de fortifiere si volum, cu rodia recunoscuta pentru proprietatile revitalizante. Textura crema se topeste instantaneu pe parul dvs si va descurca parul, fara sa-l incarce.
     Rezultat: usor de coafat parul isi regaseste volumul, devine stralucitor, matasos la atingere si foarte lejer. Plin de vitalitate, parul este sanatos." (sursa: ambalaj)




  Are un miros placut dar nu prea rezista pe par. Este cremos si se aplica relativ usor insa se indeparteaza putin mai greu. Uneori incarca parul. Nu imi place forma ambalajului deoarece dupa o perioada scurta este destul de greu de dozat cantitatea necesara. Lasa parul fin dar nu ofera volum. Este nevoie de o cantitate putin mai mare de produs desi am parul scurt.

   Nu cred ca voi recumpara acest produs.


                         Ati incercat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                               Kisses,
                                Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu