luni, 31 octombrie 2011

Ceai Anotimpuri Toamna - Fares

      Fiecare anotimp are farmecul lui...la fel si ceaiurile :). Am cumparat ceaiul la inceputul toamnei si azi il termin :( insa cu siguranta il voi recumpara.



      E unul din ceaiurile mele preferate :) imi place gustul lui care ma face sa mai imi prepar o cana pe care sa o savurez impreuna cu persoanele dragi mie. Este un ceai parfumat (cand am deschis cutia si mi-am dat seama ca nu e de la altceai aflat langa el pe raft...imi aduce aminte de cand eram mica si ma invata bunica despre ceaiurile traditionale).

       Ingrediente: flori de hibiscus 35%, amestec de fructe uscate, in proportie variabila: macese, mere, struguri, pere - min. 30%, busuioc, scortisoara, arome.

     De pe cutie aflam ca nu contine coloranti sintetici. Culoarea rosie a ceaiului este culoarea naturala a ingredientelor sale, in special a florilor de hibiscus si a fructelor de maces.



        Cutia contine 20 de pliculete cu snur si cartonas.



   Preparare: peste un plic se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10 minute.

    Gramaj: 40 gr (cutie) si 2 gr pliculetul.

   Pret: in jur de 3,50 lei.

   Daca il recomand: da din toata inima

                    
                                                Kisses,
                                     Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

vineri, 28 octombrie 2011

Sampon cu laptisor de matca - Apidermin

        Parul meu intra cu brio in categoria celui mai mofturos par. Este subtire, fragil, rar, se ingrasa usor, greu de coafat...mai pe scurt "podoaba capilara ideala". Am incercat diferite sampoane/tratamente/masti iar marea majoritate nu au avut nici un rezultat.

         Am primit pentru testare acest sampon si incet incet a intrat in top 3 :):). Este un sampon pentru toate tipurile de par.

 

  Ce spun ei: laptisorul de matca - ingredientul activ al samponului, cunoscut drept "elixir al tineretii", are o compozitie complexa (aminoacizi, glucide, lipide, vitamine, oligo-elemente) cu un rol regenerator si tonifiant la nivelul firelor capilare. Hraneste firele de par redandu-le stralucirea si supletea. Extractul de plante-urzica si galbenele are efect antiseptic, remineralizant si cicatrizant. Produsul nu contine coloranti si conservanti.

  Mod de utilizare: se aplica pe parul umed masand usor timp de 1-2 minute, apoi se clateste cu apa.

  Gramaj: 270 ml

  Ingrediente:


   Parerea mea:
+ imi place cum miroase (ramane in par cateva ore dupa utilizare)
+ ambalajul (chiar daca e simplu e destul de practic pentru calatorii)


textura aseamanatoare unui gel, nici prea consistent nici prea apos care sa se scurga printre degete





ofera volum fara a da acel asspect de frizzy hair
curata bine parul de la prima spalare
parul nu se ingrasa usor, la 2-3 zile necesitand o noua spalare
+ e romanesc si are un pret bun!
- este necesara folosirea unui balsam deoarece incurca destul de mult parul


  Pret: 10,64 lei


  Il puteti achizitiona: click here

  Nu stiu sigur daca se gaseste si la Plafar. 




    Daca il voi recumpara: Da
    Daca il recomand: Da


   
                               Kisses,
                     Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

NOTD: Flormar 376

        Incet incet mi se face dor de vechiul meu stand Flormar care din pacate nu mai e :(:(. Noroc cu prietenul meu care are rabdare sa-mi satisfac toti piticii mei cand imi iese altul in cale :):).



     Desi nu prea imi place portocaliul nuanta aceasta imi place cum se vede pe unghii.

  










  Am plicat doua straturi de oja.


                                              Kisses,
                                Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

marți, 25 octombrie 2011

Ceai negru Fares

      Nu am crezut ca o sa-mi placa atat de mult ceaiul negru simplu. Poate si din cauza ca ma asteptam sa aibe un gust oribil :( ceea ce nu e deloc adevarat. Are un gust dulgeac destul de placut.




   Ingrediente: frunze de ceai negru

   Pret: in jur de 2-3 lei

   Preparare: peste un plic se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 3-5 minute.

   De pe cutie aflam ca nu contine arome si coloranti sintetici.

   Gramaj: 30 gr
   Cutia contine 20 de pliculete fara snur si neambalate individual.
   Gramaj per pliculet: 1,5 gr






  Culoarea ceaiului este un negru-maro putin caramel.



      Ceaiul negru este bun pentru:

   " Ceaiul negru este recunoscut in intreaga lumea pentru proprietatile sale antioxidante, pentru beneficiile sale in ceea ce priveste frumusetea si, de ce nu, pentru gustul sau minunat. Recomandat indeosebi pe perioada iernii, ceaiul negru imbunatateste rezistenta la frig si ajuta corpul sa isi pastreze resursele de energie.
“Acesta are un continut bogat de aminoacizi, uleiuri volatile, potasiu, iod, fosfor, fluor, vitaminele B1, B2, C, PP si K. Frunzele din care este facut ceaiul negru (Camellia sinensis) contin ingrediente precum catechine, polifenoli si flavonoizi care influenteaza neurotransmitatorii din creier, importanti in combaterea stresului. De asemenea, cafeina, teobromina sau teofilina care au un efect revigorant asupra sistemului nervos”, a spus Angela Beju – terapeut naturist.
Ceaiul negru poate inlocui cafeaua
Ceaiul negru contine mai multa cofeina decat ceaiul verde, insa mai putina decat cafeaua. De aceea, este considerat un bun inlocuitor al acestei licori savurate cu precadere dimineata. Atentie insa, nu trebuie sa consumati mai mult de doua cani de ceai negru pe zi. Baut in exces, acesta poate provoca insomnii, stari de agitatie si nervozitate.
Protejeaza organismul
Pentru ca are un continut ridicat de antioxidanti, vitamine si minerale, ceaiul negru protejeaza organismul de diverse boli. „Consumat cu regularitate, ceaiul negru previne cancerul si bolile cardio-vasculare, contribuie la o scadere a colesterolului si a numarului de trigliceride din sange precum si la o reducere a masei de grasime din organism. In acest fel, ajuta foarte mult in reglarea greutatii corporale. De asemenea, o cana de ceai negru, bauta zilnic, previne si vindeca ateroscleroza”, a completat doamna Beju.
Pastreaza silueta frumoasa
O solutie la indemana pentru femeile care au probleme cu greutatea este ceaiul negru. „Prin consumul de ceai negru este  stimulata digestia si arderile de grasimi, fiind de ajutor mai ales persoanelor care au o dieta bogata in alimentele grele. Astfel, ceaiul negru  este indicat sa se includa in dietele supraponderalilor si a obezilor. In plus, doua cesti pe zi din aceasta licoare pot preveni diabetul”, a declarat doamna Beju.
Mentine sanatatea danturii
Polifenolii continuti de ceaiul negru inhiba enzimele, impiedica formarea placii bacteriene si aparitia cariilor. Astfel, persoanele care isi clatesc gura, de mai multe ori pe zi cu ceai negru nu se supun riscului de a fi afectate de placa dentara.
Utilitatea ceaiului negru si cosmetica
“Ceaiul negru este recomandat in tratarea petelor care apar in cazul persoanelor cu ten matur. Prepara o infuzie cu ceai negru si pune cate o compresa in special in zonele unde au aparut riduri. Lasa-le sa actioneze pentru cateva minute, dupa care indeparteaza-le fara sa speli fata cu apa., stimuleaza circulatia sangelui in zona fetei prin masarea zilnica cu un cub inghetat de ceai negru (cuburile se prepara saptamanal). De asemenea, daca ai buze uscate si crapate aplica pe ele un plic se ceai  inmuiat in apa si maseaza timp de cateva minute fara sa te clatesti cu apa”, a recomandat Angela Beju.

Daca vrei sa ai un ten bine hidratat, neted si luminos, stimuleaza circulatia sangelui in zona fetei prin masarea zilnica cu un cub inghetat de ceai negru (cuburile se prepara saptamanal). De asemenea, daca ai buze uscate si crapate aplica pe ele un plic se ceai  inmuiat in apa si maseaza timp de cateva minute fara sa te clatesti cu apa”, a recomandat Angela Beju.
Pentru persoanele cu parul inchis la culoarea, ceaiul negru se foloseste pentru a revigora nuanta. Foloseste la ultima clatire o infuzie de ceai negru si parul tau va deveni mult mai stralucitor.
 
Tips: in perioada verii, daca ai stat prea mult la soare si te-ai ales cu o piele arsa, pune 5 – 6 pliculete de ceai negru in cada cu apa calduta si lasa-le 15 minute. Stai in aceasta apa cel putin 10 minute. Amestecul rezultat iti va calma pielea.
Contraindicatii
Terapeutul naturist Angela Beju atentioneaza asupra efectelor negative pe care le poate avea ceaiul negru pentru starea de sanatate:
Nu depasi doua cesti pe zi! In exces, ceaiul negru ar putea diminua absorbtia fierului la nivelul intestinelor, ceea ce ar putea dauna persoanelor anemice si femeilor insarcinate.
Daca ai o lipsa de calciu si bei ceai negru, poti avea ameteli sau chiar senzatia de pierdere a constiintei.
Intrucat ceaiul negru este bogat in teina, hipertensivii pot consuma o ceasca de ceai pe zi, dar numai cu acordul medicului in prealabil.
Este contraindicat copiilor de varsta mica, avand influenta asupra sistemului nervos."

  Sursa: aici

   Se gaseste destul de usor: hyperuri, mega, magazine mici de cartier etc

   L-ati incercat? Cum vi se pare? 
             
                                            Kisses (mihaela.sunshine@yahoo.com)
                                                Mihaela

luni, 24 octombrie 2011

Sometimes Random does like me...

Acu cateva saptamani am primit o veste buna :)...am castigat la un giveaway. Iar saptamana trecuta am ridicat de la posta premiul :).



De la stanga la dreapta:
- lipgloss Anew Avon, nuanta Heather (imi place aplicatorul in forma de pensula)
- o oja Flormar 376
- Graffiti Flormar G01 (albastru)

    Multumesc Gabi .

marți, 18 octombrie 2011

Mini Haul Avon

Zilele trecute am primit comanda Avon :):) me happy.



    Este un produs mic cu miere care imi place destul de mult.

  Penseta: mi-am pierdut penseta :(:( cea buna si am zis sa o incerc pe aceasta (imi place foarte mult fetita cu gentuta si pisica):

  

  

   O perie cu oglinda pentru portfardul din geanta:

  

     Sampon pentru mentinerea intensitatii culorii parului vopsit (miroase asa frumos):

  


   Balsam multifunctional cu ceara de albine:

  

    Este balsamul meu preferat dupa Carmex :). Mai ales acum cand vremea e destul de rece mi se crapa buzele destul de rau...l-am incercat cateva zile sub ruj/gloss si seara inainte de culcare si nu mi s-au mai crapat asa de rau buzele.

 



         Voi reveni cu review-uri pentru balsamul de buze si sampon zilele acestea.



                                                       Kisses,
                                          Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

luni, 17 octombrie 2011

NOTD: Farmasi nr 24

        Acesta este modelul care il am momentan pe unghii...pana miercuri/joi cand mi le refac :). Am purtat cam toata vara aceasta nuanta (sunt la a doua sticluta, cred ca acest lucru spune multe :)).

      Imi place mult aceasta nuanta de roz. Este o nuanta mai de vara dar chiar daca e toamna...aproape iarna afara aceasta oja imi aduce un zambet pe buze si cateva amintiri placute.



   O aplic in doua straturi. Am testat-o si la mare timp de o saptamana si exceptand un deget prins in usa camerei a rezistat eroic, foarte putin s-a ciobit.

  

  Am incercat un model konad peste :). Me like it a lot :).

  

     Cantitate: 12 ml
     Pret: in jur de 5-6 lei

  
                                                 Kisses,
                               Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

NOTD: Miss Sporty 315 :)

    Pentru ca a venit toamna am zis sa las nuantele tari deoparte pana la iarna (cele inchise) si primavara/vara...ei bine "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ". Pana acum am avut urmatorul model (sper ca va plac pisicutele):

  



     Ador nuanta aceasta (cu siguranta o voi recumpara daca o voi regasi). Pensula este destul de groasa:



Nuanta: 315
Gramaj: 7 ml
Expira: dupa 30 luni de la deschidere
Pret: in jur de 6 lei



  Am incercat si un model Konad cu placutele M10 si S10:





    Nu a rezistat chiar 7 zile pe unghiile mele insa 4 zile da :).

    Ce parere aveti despre aceste oje? Care sunt nuantele voastre preferate?

                                         Kisses,
                                 Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

marți, 11 octombrie 2011

Farmasi: Hand and Body Cream

             Nu am putut rezista tentatiei de a o incerca cand am vazut-o prima data in magazin. Imi place foarte mult cum miroase. Este destul de buna pentru calatorii (in loc sa pun 2 creme in bagaj pun doar una).

          Descrierea oficiala: Lotiune de maini si corp. formula imbogatita ajuta la hidratarea pielii. Se aplica zilnic cat este nevoie.

      

  Momentan am cu "aroma" de cirese. Insa se poate gasi si cu: lime, berries si apricot.
  Am avut si cu berries :), daca nu ma insel mirosul e destul de asemanator cu cea pe care o am acum.

  Pro and cons:
+ contine vitamina E si glicerina
+ lasa pielea catifelata
+ miroasul este unul placut
+ ce imi place cel mai mult: intra destul de repede in piele iar in anotimpul rece
+ nu lasa pielea grasa/lipicioasa
+ nu mi-a provocat alergii
+ nu este testata pe animale (si aici primeste un plus mare din partea mea)
+ nu pateaza hainele
+  crema are o textura usoara
+/-  este o crema hidratanta insa ca pielea sa ramana hidratata trebuie reaplicata de 2-3 ori pe zi 
- contine o gramada de parabeni
+ vara aceasta am folosit-o cam de 2-3 ori pe zi si inca mai am cam jumatate/sfert de tub 


  Cantitate: 200 ml

  Valabilitate: 12 luni de la deschidere

   Pret: in jur de 9-10 lei



Imi place ambalajul: sub forma unui tub de crema de maini :)

  Ingrediente:






    Nu am incercat-o si pe maini deoare am mainile destul de uscate.
  Ati incercat aceasta crema? Cum vi se pare?

                          
                            Kisses,
                  Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

          

luni, 10 octombrie 2011

NOTD: H&M nail polish "Blue My Mind"

         Daca gaseam si la noi (la magazinele H&M) cosmetice cu siguranta incercam cat mai multe nuante de oja, pensule de machiaj, farduri etc. La Milano aveau un perete destul de mare plin...am stat cam 2 ore sa studiez ojele, pesnulele si fardurile insa din pacate nu mi-am putut achizitiona mai nimic din cauza ca nu aveam bagaj la cala :(.
         Am primit saptamana trecuta de la o buna prietena o oja albastra H&M (nuanta Blue My Mind) care incet incet incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult.





        Se aplica destul de usor si acopera destul de bine dintr-un singur strat insa eu am preferat sa aplic doua straturi.
        Cred ca singurul lucru care nu imi place este ca are aplicatorul putin cam mic si trebuie o cantitate mai mare de oja pentru a fi mai usoara aplicarea.
        Am incercat si un model Konad :) cu placuta S9.

    

  

    Pentru modelul Konad am folosit oja Flormar (NA 09) aurie.

  



    Pana acum (mi-am facut unghiile vineri seara) mi s-a ciobit destul de putin la o unghie :) desi am facut curatenie generala si am gatit in week end. O sa revin intr-o postare viitoare: daca pateaza unghia sau nu (desi am folosit o baza).

   Pretul nu il stiu :(
   Cantitate: 9 ml
   Valabilitate: 24 de luni de la deschidere


     Chiar imi pare rau ca nu aduc si la noi cosmetice H&M :(:(:( desi pe site-ul romanesc au.
Aici puteti gasi site-ul romanesc cu cosmetice: click here

                       Kisses,
                 Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

joi, 6 octombrie 2011

Luciu pentru buze Oriflame Beauty Pop Glam Plump and Gloss

Pe de o parte prefer gloss'ul mai mult decat rujul, inca de cand mi-am cumparat prima trusa de farduri am o mare colectie de gloss'uri acasa :(....adevarul e ca nu stiu cand le voi termina pe toate (daca nu imi mai cumpar nici macar un singur gloss pentru o lunga vreme).



     De la stanga la dreapta:

- energetic babe


- vibrant pink


     Preferata mea este nuanta: vibrant pink.

     Pros & Cons:
+ imi place ambalajul (e fabricat din plastic insa e mai gros si nu se sparge prea usor din cauza tocului de ochelari)
+ nu este lipicios :):) (aici are un mare plus din partea mea)
+ imi place aplicatorul (chiar daca este gen "buretel" este destul de moale)
+ pe aplicator iese putin produs din tub dar e suficient pentru o aplicare
- mirosul ( nu e destul de puternic)
+ nuantele sunt mai naturale
- nu rezista mult pe buze si ramane pe marcinea paharului
+ nu usuca buzele

 Aplicatorul:





    Cam asa arata nuantele:

  Energetic Babe:


Vibrant Pink:


    Gramaj: 6.5 ml
    Pret: le am de ceva timp si nu mai stiu pretul exact, cand era redus era in jur de 15 lei

    Daca vor mai fi in brosura Oriflame il voi recumpara nuanta "Vibrant Pink" si voi incerca si restul nuantelor.


   Le-ati testat? Cum vi se par?

                                              
                                                        Kisses,
                                         Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

miercuri, 5 octombrie 2011

NOTD: Farmec nr. 4

        Nu am mai avut rabdare si luni am incercat oja Farmec :).



  Nuanta este nude dragut, imi aduce aminte de ciocolata :)).

 



  Pret: in jur de 5 lei
  Se gaseste destul de usor: hyperuri si magazine mici.
  Mi-ar fi placut sa aibe pensula/aplicatorul un pic mai mare.



   Am aplicat doua straturi.
   Farmec este un brand romanesc destul de important si cu o mare vechime :).
  Gramaj: 11 ml
  Valabilitate: 6 luni de la deschidere.

  Nuanta: nr. 4 (numarul nuantei este trecut pe eticheta de pe fundul sticlei).




   Am incercat si un model Konad insa mi-a iesit cam stramb :(:(:. Placuta Konad este: S9. Oja pentru modelul Konad este Flormar Nail Art NA01.

 

    Se usuca destul de repede.
 

     Daca o recomand: DA
    Daca o voi recumpara: DA

                  

                                             Kisses,
                             Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)